ireneverwimp.reismee.nl

Fuentes Georginas

Hallo Allemaal,

Even een update vanuit hier!! Gisteren zijn we voor de tweede dag naar Hogar Temporal geweest. We hebben daar mooie armbandjes gemaakt en een paar kettingen.

Na de lunch zijn we aan de slag gegaan met het Engels van de meiden. Het niveau van Engels is laag, dus we hebben wat spelletjes gedaan in het Engels. We hebben hen het liedje "hoofd, schouder, knie en teen" in het Engels geleerd en daarna wilden wij ook de Spaanse versie leren.

Daarna hebben Anne en ik samen met twee lieve meisjes, Rosa en Juli, gezeten. Zij gaven ons Spaanse les. De dag vloog om! opeens moesten we alweer terug naar het hostel. Rosa en Juli hebben een ontzettend lief berichtje in mijn dagboekje geschreven met als conclusie dat we goede personen zijn en dat God ons zegent. Het afscheid daar vond ik best moeilijk en verdrietig.

's Avonds kregen we salsales.

Vandaag hadden we een relaxdag, om bij te komen van de afgelopen twee dagen. We begonnen de dag met het bezoeken van de lokale markt. We gingen door naar een glasblazerij, waar gerecycled glas herbruikt wordt. Ik heb ook glas mogen blazen en volgens de man daar ben ik een natuurtalent

Wink

Daarna gingen we weer de bus in en gingen we naar een Maya-dorp. Daar moesten we een pop zoeken die heilig is (San Sieman). Er was een soort Maya-viering bezig, daar zijn we ook nog even heengeweest.

Vervolgens gingen we naarFuentes Georginas, dat is een warmwaterbad, dat verwarmd wordt door de vulkaan. Daar hebben we genoten, helemaal relaxed en verrimpeld kwamen we het bad weer uit.

Morgen ga ik naar een nieuw project: Caras Alegres, dat betekent lachende gezichtjes. Dit is een project dat straatkinderen van de straat houdt. Ik heb er onwijs veel zin in!

Dikke knuffel van Irene

mama

Lieve Irene, wat een mooi verhaal weer. Lief van die meisjes om zo'n bericht in je dagboekje te schrijven. Dat zijn waardevolle ontmoetingen. Dat warmwaterbad ziet er ook aantrekkelijk uit!
Geniet maar weer van de komende dagen bij de straatkinderen.
dikke kus van mama

Eveline en Lisa

Heee zusje!

Klinkt tof, dat maya en warmwatergedoe. (Lisa is stiekem heel jaloers op die warmwaterbron, terwijl we zelf gewooon aan t strand liggen, HAHA). Veel plezied vandaag bij de lachende gezichtjes!

Kusjes en liefs uit Fuengirola

Romée

Heee Ireentje,
Wat lief en mooi om te lezen dat je een bijzondere dag heb gehad met de twee meisjes. Dat waterbad verwarmt door de vulkaan klinkt ook super tof! Heel veel pelzier vandaag bij je tweede project.

Liefs

oma em opa Gartsen

Zijn zojuist terug van een paar dagen vakantie.
Je maakt een leuk verhaal met mooie foto s
We volgen je op de voet.
We wensen je nog een mooie en leerzame tijd daar toe

Marije

Wauw wat klinkt het allemaal geweldig Irene!
Wat zal jij je ogen uitkijken daar...
Dat warmwaterbad klinkt echt heeeerlijk
kus x